Vermindering van handmatige gegevensinvoer

 

Het behalen van strategische concurrentievoordelen is in de huidige digitale economie van cruciaal belang. Toch blijven de meeste bedrijven bijna 80% van hun documenten en formulieren handmatig verwerken. De rol van mensen in deze bedrijfskritieke processen is tijdrovend, duur en vaak onderhevig aan fouten. Al deze factoren dragen bij aan verhoogde bedrijfskosten door verminderde efficiency en effectiviteit.

 

TeleForm biedt de mogelijkheid papieren en elektronische formulieren snel en eenvoudig in te voeren en om te zetten in digitale gegevens die op afdelingsniveau of binnen uw organisatie direct geschikt zijn voor gebruik. Het is een flexibele maar complete softwareoplossing, ontwikkeld om zelfs aan de meest complexe zakelijke eisen tegemoet te komen. Het systeem is hybride en voorziet in de verwerking van zowel papieren als elektronische formulieren.

 

TeleForm maakt het mogelijk investeringen in bestaande technologie optimaal te benutten en mee te groeien met de steeds scherpere eisen die aan bedrijfsprocessen worden gesteld.

 


Print Page Button