Purchase-to-Pay integreert gemakkelijk met uw ERP system


De Purchase to Pay oplossingen integreren volledig met de bestaande processen die u in uw ERP (Enterprise Resource Planning) systeem heeft ondergebracht.


De oplossing functioneert daardoor als een verlenging op uw ERP systeem voor processen als scanning, data capture, automatische matching van facturen met bestellingen en contracten, goedkeuring inclusief uitzonderingsmanagement en archivering. Voor deze integratie wordt gebruik gemaakt van de standaard AnyERP interface connector. Deze faciliteert standaard integratie en configuratie met een groot aantal leidende ERP systemen zoals SAP en Oracle, en ondersteund daarnaast alle veelvoorkomende interface technieken.


De Purchase to Pay oplossing is reeds geÔntegreerd met meer dan 250 ERP systemen en is gecertificeerd voor alle leidende ERP systemen op de markt.

 

 

Consilium specialist in connectivity

Als leverancier en intergrator van de topproducten in de markt van documentmanagement, kijken wij altijd naar uw bestaande systemen, welke producten hierbij het beste aansluiten en maken een perfect werkende connectie tussen de systemen. Zo komen wij uw wensen altijd tegemoet.


Print Page Button