Evasys_CORP_logo_rgb_314x95.jpg

 

 

Een lerende organisatie is de sleutel tot concurrentievoordeel. Met EvaSys Corporate Survey Automation Suite, leert u van uw werknemers en bevordert u de kwaliteit van beroepsstudies. Tevens kunt u kwaliteit meten en verbeteren van beroepsstudies en medewerkersonderzoek plegen. Beroepsstudies zijn kostbaar, en het meten van de kwaliteit ervan is niet eenvoudig. Deelnemersonderzoek is de beproefde methode om terugkoppeling over de kwaliteit van beroepsstudies te verkrijgen. Een obstakel hierbij is de enorme hoeveelheid organisatie en tijd die met het uitvoeren, analyseren en evalueren van onderzoeken is gemoeid.


EvaSys neemt u dit werk uit handen en biedt een zo hoog mogelijke mate van automatisering, waardoor u in staat bent om zo flexibel mogelijk met de onderzoeken te kunnen werken. Als webgebaseerd serversysteem kan EvaSys zonder problemen in een bestaande IT-omgeving worden geÔntegreerd, direct klaar voor gebruik.


U kunt zelf beslissen op welke wijze u de organisatie wilt evalueren.
Met de vragenlijstontwerpmodule kunnen zeer snel nieuwe vragenlijsten worden gemaakt. Schaalvragen, meerkeuzevragen, open vragen en matrixvelden kunnen gemakkelijk worden aangemaakt. Zowel op papier als online kunnen de onderzoeken in de corporate identity van de organisatie worden gemaakt.

 

Met de gegevens verkregen via EvaSys, kunnen standaarddatasets worden gegenereerd, te gebruiken voor benchmarking. Voor diepgaandere analyses bestaat er een exportmogelijkheid naar SPSS, Sphinx en Excel. Voor afdelingshoofden zijn er duidelijk gestructureerde kwaliteitsmanagementoverzichten die aangeven of de vooraf gedefinieerde minimale kwaliteitsnormen op alle facetten worden behaald. Met deze signaalfunctie is het mogelijk om problemen makkelijk te identificeren, zelfs als een groot aantal studies geŽvalueerd moeten worden.

EvaSys is een uitgebreid en doelmatig instrument voor het inzetten van onderzoek voor kwaliteitswaarborging van uw organisatie.

 

 

Klik hier voor film


Print Page Button