Evasys_DM_logo_rgb_ohne Unterzeile.png

 

Evasys_DM_logo_rgb_314x95.jpg

 

 

Webgebaseerd kwaliteitsmanagement!

 

Ter ondersteuning van het kwaliteitsmanagementproces biedt EvaSys de mogelijkheid met een hoge graad van automatisering op continue basis kwaliteitsmetingen te verrichten. Op een kosten- en tijdefficiŽnte wijze genereert EvaSys zowel op centraal als decentraal niveau waardevolle management informatie. Deze informatie combineert de resultaten van diverse kwaliteitsmetingen met organisatorische normen en standaarden. Weergave geschiedt via eenvoudig te interpreteren stuurrapporten en management overzichten.

 

EvaSys maakt gebruik van geavanceerde scan en Internet technologieŽn, waarmee organisaties op een snelle en efficiŽnte manier kunnen evalueren. EvaSys maakt het mogelijk om kwaliteitsmetingen op grote schaal af te nemen en te vergelijken zonder het tijdrovende formulierontwerp, verwerken en analyseren van de respons en het opstellen van een rapport.

 

Daarnaast houdt u de vrijheid om elk denkbare vragenlijst te integreren, waarvan de toepassing wellicht geheel los staat van kwaliteitsmanagement. Uiteraard geldt ook hiervoor dat de formulieren zowel op papier als elektronisch aangeboden kunnen worden aan de respondent.

 

Kijkt u voor meer informatie ook eens op:

 

EvaSys is beschikbaar voor verschillende markten, klik op het logo van uw markt voor meer informatie:

 

Evasys_DM_logo_rgb50.jpg

 EvaSys_Logo_education_rgb_68x188.jpg

 
EvaSys_Logo_corporate_cmyk_68x188.jpg

 

Meer informatie ontvangen?


Print Page Button