TeleForm Scan Station

 

 

Een complete oplossing voor papieren en elektronische formulieren

TeleForm is de enige informatie-invoeroplossing die op een eenvoudige manier formulieren en documenten in de vorm van papier, PDF en HTML verwerkt door middel van scanning, fax, e-mail of vanaf het Internet. Onderdeel van TeleForm is bovendien de AutoMerge Publisher voor het creŽren van vooringevulde formulieren en op maat gegenereerde responsdocumenten, die per fax, post of e-mail kunnen worden verzonden.

 

 

Productiviteit op afstand (alleen voor TeleForm Workgroup en Enterprise)

TeleForm Remote Capture (Client voor hoog volume) en TeleForm Web Capture (Web browser voor laag volume)geven organisaties de kracht en de flexibiliteit om formulieren en documenten te scannen op locaties over de hele wereld. Deze worden vervolgens in een centraal TeleForm-systeem verzameld en u bepaalt zelf waar en wanneer u ze verder verwerkt.

 

Organisaties die Citrix hebben geÔmplementeerd, kunnen bovendien Remote Verification en Form Design toevoegen voor een volledig gedecentraliseerde besturing. Daarnaast maakt de connectiviteit met LiquidOffice webgebaseerde routering, eenvoudige indexering en verificatie vanaf een standaard web-browser mogelijk.


Print Page Button