ConArch, dé archiefoplossing voor EvaSys!

 

U gebruikt EvaSys al enige tijd en merkt dat het systeem niet zo snel meer reageert als vroeger. U heeft geprobeerd het systeem op te ruimen, maar u heeft uw 'oude' gegevens nog nodig voor rapportages of vanwege bewaarplicht?

 

ConArch biedt u een nieuwe manier om uw EvaSys gegevens op een gemakkelijke en overzichtelijke manier op te slaan. Het geeft u de mogelijkheid om periodiek incrementele veranderingen in EvaSys naar het ConArch archief over te zetten. ConArch werkt direct samen met uw EvaSys systeem  maakt het mogelijk om uw EvaSys data via een beveiligde verbinding naar het archief te verplaatsen. Indien gewenst, kunt u daarna de data in EvaSys verwijderen.

 

U kunt uw archief rechtstreeks vanuit uw EvaSys interface benaderen en heeft via de reeds bekende EvaSys zoekcriteria toegang  tot uw onderzoekdata (zowel PDF rapportages als CSV/SPSS export bestanden). Via ConArch heeft u ook toegang tot ‘ruwe’ gearchiveerde EvaSys data voor gebruik bij meer geavanceerde rapportage-  en Business-Intelligence (BI) doeleinden.
 
Consilium werkt continue aan de verbetering van de  ConArch oplossing. Een records management module; voor meer geavanceerde toegangs– en archiefdoeleinden, verdere optimalisering van ConArch user interface Plugin voor EvaSys en meer uitgebreide rapportagemogelijkheden zijn maar een paar voorbeelden van waaraan wij werken.

 


Print Page Button