Procesautomatisering op basis van formulieren

 

Meer dan ooit tevoren investeren organisaties in softwareoplossingen die leiden tot lagere kosten, hogere productiviteit en verbeterde klantrelaties. Voor veel organisaties zijn de grootste en meest tastbare besparingen te behalen door handmatige, papieren processen te vervangen door online formulieren en documenten.

 

OpenText LiquidOffice is een krachtige webgebaseerde software-oplossing voor het maken, implementeren en automatisch beheren van de routerings-, tracerings- en goedkeuringsprocessen voor elektronische formulieren. LiquidOffice is voor organisaties het snelste middel om al hun formulieren en processen online te zetten.

 

Het systeem kan zowel geÔntegreerd met andere bedrijfsapplicaties, als stand-alone worden ingezet. Zo biedt het een uitgebreide integratie met TeleForm.

 

 

Formuliergestuurde workflow

Het system biedt u een oplossing waarmee alle aspecten van formuliergestuurde workflow worden geautomatiseerd. LiquidOffice is eenvoudig in te zetten voor het maken, routeren, opvolgen, goedkeuren en aftekenen van online eForms op basis van de meest gebruikte standaarden: XML, HTML en PDF.

 

De BPA (Business Process Automation) op basis van XML genereert database-queryís voor real-time validatie, routeert formulieren naar de betreffende afdelingen en stuurt managers per e-mail berichten als zij digitaal hun goedkeuring moeten geven. Het resultaat is een efficiŽnte en veilige elektronische informatieverwerking. Omdat uit is gegaan van open standaarden, kan dit de laatste keer zijn dat organisaties op een ander systeem moeten overgaan.

 

Klikt u voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van LiquidOffice vooral ook even door. 


Print Page Button