Optimaliseer uw factuurverwerking!

 

Voor onze factuurautomatiseringsoplossingen maken wij gebruik van een standaardportfolio van bewezen technologieŽn op het gebied van automatische factuurverwerking. Het helpt u met het verbeteren van de prestaties, door de tijd en kosten voor van uw factuurverwerking te minimaliseren.

 

Naast OCR oplossingen met eenvoudige e-mail en eForms routering, leveren wij ook geavanceerde complete oplossingen met geavanceerde matching technieken om zo veel mogelijk van de factuurverwerking automatisch te laten verlopen. De overige facturen kunnen op basis van business-rules in een flexibele workflow worden gestuurd, zodat ook deze met een minimum aan handmatige inspanning verwerkt worden.

 

Consilium Invoice Automation is schaalbaar en optimaliseert de factuurverwerking op uw financiŽle afdeling, zodat deze zich kan richten op haar kernactiviteiten.

 

Door de productontwikkeling goed af te stemmen op wensen van gebruikers, bieden de oplossingen op het gebied van factuurverwerking niet alleen een hoge mate van efficiŽntie, maar ook goede ondersteuning van wet- en regelgeving. Dit zorgt voor volledige controle en transparantie in het factuurverwerkingsproces.

Met Consilium Invoice Automation kunt u de handmatige inspanning die nodig is voor uw factuurverwerking flink reduceren. Niet alleen levert dat een directe kostenbesparing op, maar door de eenvoudige integratie mogelijkheden haalt Consilium ook meer uit uw bestaande ERP omgeving.

 

 

Mogelijkheden

 

Wenst u meer informatie over factuurautomatisering?

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een productdemonstratie. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 10 44 00 560.


Print Page Button