Laboratoria

 

In laboratoria leveren wij met de laboratoriumapparatuur geÔntegreerde oplossingen die veelvuldig worden ingezet voor het verwerken en archiveren van zogenaamde papieren en digitale aanvraagformulieren (bijv. bloedprikken, urine, etc.).

 

TeleForm kan mede dankzij de ondersteuning van HL7, eenvoudig gekoppeld worden aan laboratoriumsystemen zoals GLIMS, Labosys, TDLims en Molis. Uiteraard is het mogelijk om behalve aanvraagformulieren ook andere documenten met TeleForm en Xtendis te verwerken en archiveren. Naast het feit dat de documenten automatisch verwerkt en gearchiveerd kunnen worden, kunnen zij op basis van de herkende gegevens ook gerouteerd worden. Deze mogelijkheid wordt onder andere ingezet om formulieren met specifieke aanvragen ter goedkeuring naar de klinisch chemicus te routeren. Aanvullend hierop is het mogelijk met de TeleForm eForm Option of LiquidOffice te gebruiken om digitale web aanvraagformulieren in te vullen, te routeren en te verwerken. 

 

Consilium biedt voor wat betreft de verwerking de beste en meest complete in de markt verkrijgbare oplossing, waarbij de klant door de modulaire opbouw de keuze heeft deze volledig op haar wensen en eisen af te stemmen.

 

 


Print Page Button