Onderwijs

 

Als marktleider in deze sector behoort het onderwijs tot de belangrijkste doelgroepen van Consilium waar het gaat om scanning en herkenning van formulieren en documenten met o.a. TeleForm en EvaSys. Vele Universiteiten, hogescholen, ROC's en scholen in het voorgezet onderwijs zijn gebruikers van het eerste uur van TeleForm en EvaSys voor het ontwerpen en verwerken van o.a.: 

 

  • onderwijsevaluaties
  • alumni onderzoek
  • medewerkerstevredenheid
  • rapportage en kwaliteitsmanagement
  • tentamen- en toetsformulieren
  • registratieformulieren
  • absentievragenlijsten
  • digitale dossiervorming

 

De formulieren worden veelal verspreid in papieren vorm en vervolgens ingescand en geautomatiseerd uitgelezen. Na verwerking worden de resultaten verwerkt in applicaties zoals de volledige geautomatiseerde online rapportage module van EvaSys of bijvoorbeeld SPSS, Excel, Access of door ons zelf ontwikkeld maatwerk.

 

Daarnaast maken universiteiten en hogescholen veelvuldig gebruik van digitale formulieren. Met de add-on module eForm Option of met de ingebouwde webfunctionaliteit van EvaSys worden de formulieren via een website elektronisch aangeboden in HTML en/of  PDF formaat. Net als bij papier worden de gegevens van de formulieren nadat ze zijn ingevuld opgeslagen in de EvaSys of TeleForm database.

 

EvaSys en TeleForm zijn volledig met elkaar geÔntegreerd en complementair aan elkaar, maar kunnen ook afhankelijk van de wensen en eisen van de gebruiker als losstaande applicaties worden ingezet.

 

Met de combinatie van beide toepassingen biedt Consilium als enige in zijn soort een exclusieve en unieke totaaloplossing aan voor cursusevaluaties en examenverwerking met een leidende positie binnen het universitair en hoger onderwijs in de Nederland, BelgiŽ en Luxemburg.  Nagenoeg alle universiteiten, waaronder Universiteit Leiden, Universiteit Antwerpen, Universitť du Luxembourg, vele hogescholen, ROC's, opleidingsinstituten en andere onderwijsinstellingen behoren tot onze vaste klantenkring.

 

 

 

 


Print Page Button