Aanmaken van een meting


Zowel online als papieren evaluaties worden met templates en een vragendatabase samengesteld welke via uw webbrowser toegankelijk zijn. Op deze wijze garandeert EvaSys de mogelijkheid voor het genereren van longitudinale rapporten. Indien gewenst kunnen docenten zelf extra vragen toevoegen aan het formulier.

 

 

Papieren meting

Voor het verwerken van papieren evaluaties maakt EvaSys gebruik van VividForms en/of TeleForm. Na het scannen van de formulieren, herkennen VividForms en/of TeleForm automatisch de meting en ‘lezen’ de antwoorden van de respondenten uit. Op dat moment worden de gegevens overgedragen aan EvaSys welke direct een rapport produceert met een aantal beschrijvende statistische kenmerken. Dit rapport is direct opvraagbaar via de webbrowser of wordt per email verzonden.

 

 

Online meting

Door gebruik te maken van elektronische evaluaties kan ‘skipp and fill’ logica geïmplementeerd worden. Op basis van gegeven antwoorden ontvangt de respondent een nieuwe set vragen. Het is zelfs mogelijk de elektronische evaluatie op te slaan om deze op een later tijdstip af te ronden.

De online evaluaties worden verwerkt door EvaSys. Elke keer als een respondent een evaluatie invult en verzendt, wordt het rapport in EvaSys bijgewerkt. Ter bescherming van de data integriteit beschikt EvaSys over ingebouwde mechanismen voor de controle op doublures.

 

online.jpg

 

 

 


 

 

 

 


Print Page Button