Evasys_DM_logo_rgb_314x96.jpg

 
EvaSys webgebaseerd kwaliteitsmanagement

 

Ter ondersteuning van het kwaliteitsmanagementproces biedt EvaSys de mogelijkheid met een hoge graad van automatisering op continue basis kwaliteitsmetingen te verrichten. Op een kosten- en tijdefficiŽnte wijze genereert EvaSys zowel op centraal als decentraal niveau waardevolle managementinformatie. Deze informatie combineert de resultaten van diverse kwaliteitsmetingen met organisatorische normen en standaarden. Weergave geschiedt via eenvoudig te interpreteren stuurrapporten en managementoverzichten.

 

 

Wenst u meer informatie over EvaSys?

Klik dan even door naar de toepassingen en de productspecificaties. U kunt daarnaast natuurlijk ook gerust contact met ons opnemen en om wat meer informatie vragen.

 

 

Presentatie op locatie, seminar of webinar

Consilium organiseert met regelmaat seminars en productdemonstraties, op locatie of online. Ook bestaat de mogelijkheid voor een EvaSys presentatie op maat, waar en wanneer dat voor u het beste uitkomt.

 

Neem telefonisch contact met ons op via +31 10 44 00 560 of meldt u aan voor de seminarmailinglist via seminars@consiliumdcs.com

 


Print Page Button