Training

 

De juiste kennis voor de juiste oplossing

Hoe kunt u onze software optimaal gebruiken en hoe haalt u meerdere resultaten uit één oplossing? Consilium biedt u speciale individuele én groepstrainingen voor eindgebruikers, ontwikkelaar en integrators om onze softwareoplossingen snel en efficient te implementeren.

 

Wij geloven dat diepgaande kennis één van de belangrijkste onderdelen is voor het succesvol uitvoeren van onze software.

 

We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • onze trainingen leveren een extra bijdrage om de productiviteit binnen uw organisatie te verhogen doordat u leert op de juiste manier met de software om te gaan;
  • de trainingen worden op uw specifieke situatie en toepassing afgestemd waardoor uw het maximale uit de softwareapplicatie kunt halen voor uw organisatie;
  • u haalt maximaal rendement uit uw software-investering.

 

Tijdens de cursussen leert u:
  • vaardigheden en know-how bij het ontwerpen, ontwikkelen en het onderhouden van uw softwaretoepassingen;
  • kennis en vaardigheden om zelf formulier- en documentautomatiseringstoepassing te ontwerpen;
  • de ontwikkelingen van ‘shortcuts’ en de nauwkeurigheid van de veranderende techniek;
  • hoe uw datacollectieproces kunt verbeteren en optimaliseren

 

Onze software-deskundigen beschikken over diepgaande kennis en ervaring en blijven continu op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen m.b.t. de door ons geleverde softwareapplicaties zoals TeleForm, ConTest, EvaSys, LiquidOffice, Alchemy en Basware. 

 

Klik voor de inhoud van de verschillende trainingen op één van de onderstaande links. Natuurlijk kunt u voor vragen ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 010 44 00 560.

 

 


Print Page Button