Mogelijkheden

 

 

Webgebaseerde formulierinvoer

OpenText LiquidOffice is een webgebaseerd systeem dat gebruik maakt van de standaarden XML, HTML en PDF om geautomatiseerde elektronische formulieren te implementeren zonder gebruik te hoeven maken van speciale plug-ins voor het invullen van formulieren. Formulieren kunnen worden geopend en ingevuld met de bekende web-browsers.

 

Formulieren ontwerpen en maken

OpenText LiquidOffice garandeert een snelle implementatie van eForms door de intuïtieve point-and-click Form Designer. Hiermee worden het maken van nieuwe formulieren, het toevoegen van intelligentie en het publiceren op de eForm Server heel eenvoudig.

 

Conversie van formulieren

Een optionele formulierconversie-tool voor LiquidOffice converteert vrijwel alle online bestandsindelingen naar LiquidOffice en PDF. Tot de ondersteunde bestandsindelingen behoren onder meer PDF, PageMaker®, Quark™, Microsoft Word™.

 

Open, gecentraliseerd eForm-archief

Dankzij een direct bruikbare webgebaseerde eForm-bibliotheek kunnen wereldwijd opererende organisaties altijd en overal bij hun formulieren. De eForm-bibliotheek heeft een aanpasbare directorystructuur en XML-zoekfuncties voor extra snelle gebruikerstoegang tot online formulieren. De eForm-bibliotheek biedt ruimte aan alle eForm-bestandsindelingen, waaronder Microsoft Word en statische PDF en eventuele zelf ontwikkelde bestandsindelingen.

 

Open technologie voor handtekeningen

HPPA biedt ondersteuning voor LDAP-authenticatie voor een groot aantal digitale goedkeuringsopties met HTML en PDF. Tot de uitgebreide ondersteuning behoren digitale standaarden met gebruik van PKI-certificaten en biometrische authenticatie-apparatuur.

 

Routering en automatisering van eForms

De functies voor het routeren en voor het automatiseren van eForms zijn in LiquidOffice eenvoudig te definiëren. Het systeem ondersteunt gebruikergestuurde, semi-gecontroleerde en gecontroleerde routering op basis van bedrijfsregels.

 

Gegevens- en archiefconnectiviteit

Met LiquidOffice verwerkte formulieren kunnen worden gekoppeld aan gegevensdoelen met behulp van voorontworpen Cardiff Connect Agents. Deze ondersteunen met XML, ODBC of JDBC werkende toepassingen. Archive Connect Agents worden gebruikt voor het opslaan van PDF-kopieën van ingevulde formulieren in backendsystemen, samen met begeleidende indexeringsgegevens in XML. Custom Connect Agents zijn eenvoudig te maken, en kunnen geautomatiseerde verwerking ondersteunen in systemen van Documentum®, FileNET®, Lotus®, Microsoft®, IMR, OTG, Hyland en anderen.

 

Aanpassen

LiquidOffice kan worden uitgebreid met XML-, JavaScript- en Java-interfaces.


Print Page Button