:: EvaSys

:: ConArch

:: OpenText TeleForm

:: ConTest

:: OpenText LiquidOffice
  ::
Toepassingen
  ::
Productkenmerken
  ::
Mogelijkheden
  ::
Bedrijven
  ::
Overheid

:: Mailroom-automatisering

:: Factuurautomatisering

:: Document Scanners

ReŽle meerwaarde genereren met LiquidOffice

 

LiquidOffice stelt organisaties ertoe in staat concurrerend te blijven door de efficiency en de
productiviteit van alle medewerkers in de organisatie te verhogen. 

 

  • Snelle return on investment - niet meer de verspilling die inherent is aan handmatige processen, afdrukken en archivering. Tot Ä150,- besparing per formulierproces.
  • Verhoogde arbeidsproductiviteit - gebruikers krijgen met de standaard web-browsers toegang tot dynamische HTML- of PDFformulieren met intelligente mogelijkheden als automatisch vanuit de
  • Database in te vullen profielvelden, automatische routering en connectiviteit met bestaande bedrijfsprocessen.
  • Lagere operationele kosten - aan bedrijfsformulieren worden automatisch uit te voeren bedrijfsregels toegevoegd, zodat administratieve werkzaamheden overbodig worden.
  • Geen gegevensfouten meer - door gebruik te maken van database-validaties, berekeningen en andere intelligente eForm-mogelijkheden.
  • Op maat voor iedere organisatie - de XML-architectuur van Cardiff staat garant voor eenvoudige connectiviteit met uiteenlopende back-end databases en andere bedrijfsapplicaties.
OpenText-LiquidOffice.png

 

 

OpenText LiquidOffice eForm and Workflow Automation

 

Formulieren zijn nog steeds de basis voor veel processen binnen organisaties. In veel gevallen is de flow van informatie hierbinnen echter niet optimaal, zeker nu papieren documenten vaak dienen om digitale processen te completeren.

 

Door middel van een BPM (Business Process Management) oplossing als OpenText LiquidOffice is het mogelijk de flow van informatie binnen uw organisatie beter te stroomlijnen en te reguleren. Of het nu gaat om werkorders, HR- of financiŽle documenten, de toepassingsmogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Daarbij biedt LiquidOffice in het licht van Ďcomplianceí een scala aan audittrail- en autorisatiemogelijkheden om processen transparant en inzichtelijk te maken.

 

Wenst u meer informatie over OpenText LiquidOffice ?

 

Klik dan even door naar de toepassingen en de productspecificaties en/of raadpleeg onze brochure:

 

 

icon-pdf.gif

Brochure OpenText LiquidOffice

 

 

U kunt natuurlijk ook gerust contact met ons opnemen en om wat meer informatie en/of een (live of online) productdemonstratie vragen. Neem telefonisch contact met ons op via +31 10 44 00 560.


Print Page Button