TeleForm Verifier

 

 

Geautomatiseerde gegevensvalidatie en verificatie van uitzonderingen

De geautomatiseerde verwerking op basis van bedrijfsregels omvat formatrestricties en database-zoekopdrachten voor het valideren van waarden in velden. Uitzonderingen worden slim gerouteerd naar de juiste operators, die ze kunnen controleren en eventueel corrigeren. “Reverification”-functionaliteit stelt operators in staat snel van het ene naar het andere document over te gaan, waarbij in iedere fase van het proces correcties kunnen worden doorgevoerd of twijfelachtige formulieren in een wachtrij kunnen worden gezet voor nader onderzoek.

 

 

Beveiligingscontrole en gecentraliseerd beheer (alleen Enterprise)

Toegangscontrole per gebruiker stelt administrators in staat de beveiligingsinstellingen van gebruikers en toegang tot geselecteerde formulieren te regelen. Een centrale object-bibliotheek met formulierkenmerken maakt administratieve controle en hergebruik van formulieren mogelijk, terwijl het beheren van formulieren door een gestructureerde hiërarchie van mappen eenvoudiger is dan ooit.
Gecentraliseerde administratieve en load-balancing controles worden uitgevoerd via het TeleForm Control Center, een onderdeel dat gebruikt maakt van de Microsoft® Management Console.


Print Page Button