:: EvaSys

:: ConArch

:: OpenText TeleForm
  ::
Toepassingen
  ::
Productkenmerken
  ::
TeleForm Designer
  ::
TeleForm Scan Station
  ::
TeleForm Reader
  ::
Teleform AutoMerge Publisher
  ::
TeleForm Verifier
  ::
TeleForm VAS
  ::
TeleForm eForms Suite
  ::
Technische Vereisten

:: ConTest

:: OpenText LiquidOffice

:: Mailroom-automatisering

:: Factuurautomatisering

:: Document Scanners

ReŽle meerwaarde genereren met TeleForm

 

Het automatiseren van gegevens- en documentinvoer belooft een snelle return on investment waarmee een strategisch concurrentievoordeel wordt gecreŽerd.

 

  • Tot 90% kostenverlaging ten opzichte van de handmatige gegevensinvoer - zorgt ervoor dat er meer middelen beschikbaar komen voor andere, meer bedrijfskritieke projecten.
  • Verbetert de verwerkingstijd met 500% of meer - stelt uw medewerkers in staat productiever te zijn.
  • Verbetert de gegevenskwaliteit - gegevens worden automatisch opgeschoond en gecontroleerd door het gebruik van bedrijfsregels en database-validaties.
  • Versnelt de levering van gegevens en documenten aan uw systeem Ė maakt een efficiŽnte opslag en toegang tot gegevens mogelijk.
  • Heeft een hefboomeffect op investeringen in bestaande systemen - is op eenvoudige wijze te integreren met bestaande toepassingen en databases.
OpenText-TeleForm.png

 

 
TeleForm papier- en formulierverwerking

 

Nauwkeurigheid, snelheid, schaalbaarheid en flexibiliteit maken TeleForm het antwoord op al uw behoeften aan hoogvolume documentinvoer, gegevensverzameling en informatieverwerking.

 

TeleForm heeft in de praktijk bewezen de bedrijfskosten voor het handmatig invoeren van gegevens drastisch te reduceren, de efficiency te verhogen en een brug te slaan naar webgebaseerde content en documentmanagement-systemen.

 

 

Wenst u meer informatie over TeleForm?

 

Klik dan even door naar de toepassingen en de productspecificaties en/of raadpleeg onze brochure:

 

 

 

icon-pdf.gif

Brochure OpenText Teleform

 

 

 

U kunt natuurlijk ook gerust contact met ons opnemen en om wat meer informatie en/of een (live of online) productdemonstratie vragen. Neem telefonisch contact met ons op via +31 10 44 00 560.

 


Print Page Button