Register for this event
[ 26-06-2018 ] 26 juni middagseminar: Feedback verzamelen met EvaSys

 

Op dit seminar presenteren wij EvaSys: een moderne, integrale oplossing voor de uitvoer, verwerking en beheer van onderwijsevaluaties en ander kwantitatieve bevragingen ten behoeve van de borging van kwaliteit.

De nieuwste versie van EvaSys (7.1) biedt vele nieuwe mogelijkheden zoals LTI integratie met LMS systemen en een innovatieve manier om de te behalen leerdoelen exact en efficiŽnt te evalueren.

 

In de PDCA cyclus van de kwaliteitsborging is het bevragen van studenten en andere stakeholders (docenten, ouders, medewerkers, alumni, vertegenwoordigers van het beroepenveld, etc.) een krachtig instrument. Dit betreft naast de primaire onderwijsevaluaties ook gericht onderzoek naar de (perceptie van) kwaliteit van docenten, docententeams, voorzieningen, examinering, etc. Maar alleen wanneer het hele proces op orde is - inclusief analyse, rapportage en beheer van de resultaten - kan er sprake zijn van de adequate verbeteraanpak.

Resultaten vanuit landelijke benchmarks kunnen met EvaSys tot op individueel vak/docentniveau verder worden uitgediept om kwaliteit en docent dichter bij elkaar te brengen. EvaSys maakt het mogelijk om zelf continu de vinger aan de pols te houden voor wat betreft de staat van onderwijs binnen uw organisatie. En dankzij de hoge mate van automatisering blijven de benodigde tijd en middelen in dit proces beperkt.

Aan de hand van live demonstraties en praktijkcases komen op het seminar themaís en tendensen aan bod die actueel zijn binnen het kwaliteitszorgsysteem van onderwijsinstellingen. Daarbij is de gedachte dat de bijeenkomst inspiratie en ideeŽn oplevert met betrekking tot zelfevaluatie, benchmarking, data analyse, management informatie, procesautomatisering en respons van bevragingen.

Kortom, bent u betrokken bij kwaliteitsborging en is excellentie van uw organisatie uw streven?  Dan ontvangen wij u graag op 26 juni. Aan het seminar zijn geen kosten verbonden. De locatie is ons Rotterdamse adres (Vasteland 12, 6e verdieping). We starten om 12:00 uur met een lunch en rond 16:30 uur besluiten wij de bijeenkomst met een aperitief en gelegenheid om na te praten over de aangesneden materie.

 

De gedetailleerde agenda en de routebeschrijving ontvangt u bij bevestiging van deelname.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze pagina of telefonisch via +31-10-4400560, of per e-mail via seminars@consiliumdcs.com  Graag tot ziens!