[ 16-10-2017 ] Lancering ConArch v1.0: dé archiefoplossing voor EvaSys

 

 

Rotterdam, 16 oktober 2017

 

Tijdens de EvaSys versie 7.1 introductiebijeenkomst in Rotterdam op 29 juni 2017 en de Electric Paper user conference in Zürich en Edinburgh (resp. 6 september en 12 oktober 2017) heeft Consilium ConArch geïntroduceerd. ConArch is een nieuwe complementaire EvaSys add-on archiveringsoplossing om EvaSys data van afgesloten onderzoeken (closed surveys) buiten EvaSys op te slaan in een separate en beveiligde archiefomgeving.

 

Uitdagingen in EvaSys


Gebruikers die EvaSys al langer kennen ervaren zowel de voor- als nadelen van het langdurig bewaren van EvaSys onderzoeken en vragenlijsten. Het langdurig bewaren van onderzoeken en onderzoeksgegevens in EvaSys is niet altijd ideaal. Afhankelijk van de hoeveelheid data komt dit de overzichtelijkheid en de performance nl. niet altijd ten goede. Zodra men wil gaan opschonen staat men voor de uitdaging welke data wel en welke data niet uit EvaSys kunnen worden verwijderd. Resultaten van onderzoeken (CSV/SPSS bestanden en PDF rapporten) en vragenlijsten (VividForms formulieren) die (langdurig) bewaard moeten worden, kunnen weliswaar vanuit EvaSys handmatig of batchgewijs worden geëxporteerd, maar dit is wel een intensief en tijdrovend proces. Onderzoeken, vragenlijsten en andere gegevens die uit EvaSys eenmaal verwijderd worden, zijn ook daadwerkelijk definitief weg. In dat geval biedt ConArch uitkomst als dé oplossing om langdurig EvaSys data en rapporten te bewaren en makkelijk terug te vinden.

 

Waarom ConArch?

  • Stelt u in staat om uw EvaSys-systeem ‘lean & mean’ te houden.  
  • Direct toegankelijk vanuit uw EvaSys interface.
  • De EvaSys data van gesloten evaluaties zoals, VividForms formulieren, SPSS & CSV export bestanden en PDF rapporten, worden in een apart archief buiten  EvaSys opgeslagen. 
  • ConArch ondersteunt incrementele archivering, waarbij alleen veranderde EvaSys data aan het archief wordt toegevoegd. 
  • Uw EvaSys archiefdata wordt opgeslagen in een gecontroleerde omgeving met gedefinieerde gebruikersrechten.
  • Biedt directe en snelle toegang tot ’ruwe‘ EvaSys archiefdata voor verder geavanceerde analyses en Business Intelligence (BI) doeleinden.
  • Gebaseerd op bewezen Microsoft technologie: MS-IIS & MS-SQL Server.

 


Vragen?

 

Thans zit de ontwikkeling van ConArch in de afrondende fase. Na de recente presentaties zijn er direct diverse klanten uit de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Engeland geweest die zich hebben aangemeld voor het pilotprogramma of om met ConArch direct zo snel mogelijk aan de slag te gaan. In september is gestart met het uitvoeren van een pilot waarbij ConArch intensief met live data getest wordt. Naar verwachting zal conform de huidige planning de eerste ConArch versie medio november 2017 beschikbaar zijn.

 

Indien u geïnteresseerd bent en vragen heeft over ConArch dan verzoeken wij u telefonisch (+31-10-4400560) of per e-mail (sales@consiliumdcs.com) contact met ons op te nemen.