eForms Suite voor TeleForm

 

De eForms suite voor TeleForm bestaat uit verschillende add-on modules waarmee het mogelijk wordt uw formulieren te digitaliseren en geschikt te maken voor geautomatiseerde verwerking via Internet of eMail. Met ťťn druk op de knop converteert u uw in TeleForm ontworpen formulieren voor papieren verwerking naar HTML of PDF formaat.  De eForms suite voor TeleForm bestaat uit HTML2 en PDF Plus2 Forms.

 

 

HTML Plus2 Forms

Met de TeleForm HTML plus2 Forms is het mogelijk om formulieren, die in TeleForm worden ontworpen, in HTML formaat op te slaan en vervolgens als Internet formulier te publiceren. De TeleForm Internet Server zorgt ervoor dat de gegevens van de op het Internet ingevulde formulieren naar de TeleForm database worden weggeschreven.

 

 

PDF Plus2 Forms 
Met PDF Plus2 Forms kunt u op eenvoudige wijze met TeleForm uw formulieren converteren in het Adobe Portable Document Format ofwel het PDF formaat. In combinatie met TeleForm Desktop of Workgroup, kunt u deze PDF formulieren op uw Website plaatsen of via e-mail versturen. Door gebruik te maken van de Adobe Acrobat Reader of Adobe Acrobat kunt u uw gegevens respectievelijk on-line of off-line verzamelen.

 

Tevens kan iedereen dezelfde formulieren uitprinten en met de hand invullen. Deze kunt u op uw beurt via scanner en of fax inlezen, waarna de ingevulde gegevens door TeleForm in digitale vorm worden omgezet en worden opgeslagen in de database van uw keuze. Geen enkele andere software oplossing biedt u de unieke combinatie van elektronische PDF data collectie naast de op papier gebaseerde handgeschreven herkenning.


Print Page Button