:: Support

:: Service

:: Training

Support

 

Loopt u vast of komt u er niet uit? Met het onderhouds- en supportovereenkomst van Consilium kunt u voor (technische) vragen of informatie gratis telefonische en e-mail-ondersteuning vragen. Consilium heeft voor elk probleem een oplossing.

 

Contactgevens
T +31(0)10 - 44 00 570
E support@consiliumdcs.com
I www.consiliumdcs.com

 

Remote Support
 
GoToMeeting.png
Support

 

Loopt u vast of komt u er niet uit? Met een onderhouds- en supportovereenkomst van Consilium kunt u voor (technische) vragen of informatie gratis telefonische en

e-mail ondersteuning vragen. Consilium heeft voor elk probleem een oplossing.

 

Contactgegevens
Tel : +31- (0)10 - 44 00 570
Fax : +31- (0)10 - 44 00 577
E-mail : support@consiliumdcs.com
Internet : www.consiliumdcs.com

 

Telefonisch support

Voor hard- of software ondersteuning kunt u elke werkdag telefonisch contact opnemen met één van onze supportmedewerkers. Ons telefoonnummer is:

+31- (0)10 - 44 00 570. Op brugdagen (o.a. de vrijdag na Hemelvaartsdag zijn wij gesloten).

 

E-mail support

Een email sturen kan ook. Stuur uw email naar support@consiliumdcs.com en wij zullen u snel van dienst zijn. Ook kunt u gebruik maken van ons verzoekformulier. Klik hier om het formulier te openen.

 

Online support

Op deze website staat veel informatie over de toepassingen van onze softwareproducten. Kijk bijvoorbeeld eens bij ‘downloads’, waar de u de nieuwste servicepacks kunt downloaden voor een optimaal gebruik van uw applicatie.

 

Trainingen

U wilt gemakkelijk en effectief met uw software omgaan? Consilium biedt u trainingen om optimaal de softwareoplossing te implementeren. Klik hier voor meer informatie.

 


Print Page Button