OpenText-TeleForm.png

 

TeleForm
 

TeleForm is het meest complete op de markt verkrijgbare informatie-invoersysteem. TeleForm is in staat gegevens en documenten uit meerdere bronnen te ontvangen, gegevensverwerking te automatiseren en output te genereren voor vrijwel elk back-end systeem of formaat.

 

contest_logo_liggend_rgb_72dpi.png

ConTest

 

ConTest is een webgebaseerde oplossing complementair aan TeleForm. ConTest is ontwikkeld voor de verwerking en analyse van resultaten afkomstig van multiple choice en open vraag toetsen. ConTest berekent toetsscores van individuele studenten meet de kwaliteit van individuele toetsvragen aan de hand van psychometrische analyses, levert feedbackrapportages aan studenten en docenten en transformeert individuele scores naar eindcijfers.

 

 

Evasys_DM_logo_rgb_314x96.jpg


 

EvaSys Survey Automation Suite
 

EvaSys biedt onderwijsinstellingen, zorginstellingen en commerciele organisaties de oplossing voor (continu) kwaliteitsmanagement. Het systeem voorziet in sterk gestandaardiseerd, webgebaseerd, kwaliteitsmanagement. Op een kosten- en tijdefficiŽnte wijze genereert EvaSys waardevolle managementinformatie door de resultaten van diverse kwaliteitsmetingen met organisatorische normen en standaarden te combineren. Weergave geschiedt vervolgens via eenvoudig te intepreteren stuurrapporten en managementoverzichten.

 

OpenText-LiquidOffice.png

 

 

OpenText LiquidOffice

 

LiquidOffice biedt een krachtige webgebaseerde oplossing voor het maken, implementeren en automatisch beheren van op elektronische formulieren en documenten gebaseerde werkstroomprocessen.


Print Page Button