Cardiff_TeleFormLogo.gif
TeleForm
 

TeleForm is het meest complete op de markt verkrijgbare informatie-invoersysteem. TeleForm is in staat gegevens en documenten uit meerdere bronnen te ontvangen, gegevensverwerking te automatiseren en output te genereren voor vrijwel elk back-end systeem of formaat.

 

 

ConTest.gif

ConTest

 

ConTest is een webgebaseerd systeem ontwikkeld voor de verwerking en berekening van toetsscores van individuele studenten en het meten van de kwaliteit van toetsvragen.


 

evasys_logo.jpg

EvaSys Survey Automation Suite
 

EvaSys biedt onderwijsinstellingen, zorginstellingen en commerciele organisaties de oplossing voor (continu) kwaliteitsmanagement. Het systeem voorziet in sterk gestandaardiseerd, webgebaseerd, kwaliteitsmanagement. Op een kosten- en tijdefficiŽnte wijze genereert EvaSys waardevolle managementinformatie door de resultaten van diverse kwaliteitsmetingen met organisatorische normen en standaarden te combineren. Weergave geschiedt vervolgens via eenvoudig te intepreteren stuurrapporten en managementoverzichten.

 

 

apa_logo_med.png
Autonomy Process Automation (voorheen LiquidOffice)

 

APA biedt een krachtige webgebaseerde oplossing voor het maken, implementeren en automatisch beheren van op elektronische formulieren en documenten gebaseerde werkstroomprocessen.


Print Page Button