Register for this event
[ 06-06-2019 ] EvaSys relatiedag 2019

 

Op 6 juni aanstaande houden wij onze EvaSys relatiedag 2019 in de Centrale Bibliotheek Rotterdam, waar alle EvaSys gebruikers uit Nederland en België welkom zijn. Dus zet 6 juni alvast in uw agenda!

Centraal staat het thema ‘Student feedback, nu en in de toekomst’ en we zullen de dag invullen met verschillende tracks, zodat u uw eigen programma kunt samenstellen.

We zullen natuurlijk aandacht besteden aan productgerelateerde thema's waaronder de introductie van EvaSys v8.0, de ontwikkeling van EvaSys Plug-ins, de LTI integratie voor LMS systemen en de marktintroductie van de EvaSys add-on voor archiveren, ConArch.

Daarnaast organiseren we sessies waarin verschillende aspecten van student feedback en onderzoeksmethodiek aan bod komen vanuit het perspectief van verschillende EvaSys gebruikersorganisaties zoals Avans Hogeschool, UMCU en Erasmus MC.

Ook andere collega’s - decentrale EvaSys gebruikers, beleidsmedewerkers, informatiespecialisten, lijnmanagers en anderen – zijn natuurlijk meer dan welkom.

Kortom een dag die iedereen die direct of indirect betrokken is bij het proces en de uitkomsten van onderwijsevaluaties en student feedback eigenlijk niet mag missen

De definitieve agenda met alle thema’s en sprekers laat nog even op zich wachten, wij melden ons binnenkort met aanvullende informatie. De dag zal van 9:00 tot 17:30 uur duren, waarbij we afsluiten met een hapje en een drankje.

U kunt zich aanmelden via e-mail naar seminars@consiliumdcs.com, telefoon of via de register link op deze pagina.