Register for this event
[ 29-06-2017 ] Introductiebijeenkomst EvaSys 7.1

 

EvaSys v7.1 staat op het punt te verschijnen en met veel genoegen nodig ik je namens het Consilium team uit voor een presentatie van deze nieuwe versie. De bijeenkomst is speciaal voor alle EvaSys gebruikers in Nederland en Vlaanderen en vindt plaats op donderdag 29 juni aanstaande, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

Aan de hand van presentaties en live demo's zullen we onder meer de volgende 'features' en mogelijkheden belichten:

Nieuwe rapportagefunctionaliteit,
Verbeterd systeemonderhoud en betere performance,
EvaSys Plug-ins: de manier om functionaliteit aan EvaSys toe te voegen.

We laten je daarnaast zien aan welke nieuwe oplossingen wij zelf werken om het gebruik van EvaSys verder te verbeteren, zoals modules voor archivering en 'in klas' evaluatie.

In de middag zal de TU/e zal haar ervaringen met je delen op het gebied van EvaSys Module Evaluation, het gebruik van Osiris data en de bijbehorende workflow.

Je bent van harte welkom op de introductiebijeenkomst vanaf 9:30 uur. Het programma begint om 10:00 uur en we sluiten om 16:00 uur af.  Natuurlijk zorgen we voor een lekkere lunch en na het formele programma is er gelegenheid met elkaar bij te praten onder het genot van een borrel en hapje.

De locatie voor de kosteloze bijeenkomst is de Hoboken Salon in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Westzeedijk 345, Rotterdam.

GeÔnteresseerde collega's - vanuit kwaliteitszorg, informatisering, management, etc. - zijn ook van harte welkom; ik ontvang jullie aanmelding graag per e-mail naar seminars@consiliumdcs.com, telefoon of via onze website: