:: Profiel

:: Partners

:: Werken bij Consilium

:: Algemene Voorwaarden

:: Informatiedisclaimer

:: Contact

Contact

 

Consilium

Vasteland 12

3011 BL Rotterdam

T +31(0)10 - 44 00 560
E info@consiliumdcs.com
I http://www.consiliumdcs.com/

Bedrijfsprofiel

 

Consilium, opgericht in 1991 en gevestigd in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam, is leverancier van document- en onderzoeks-automatiseringsoplossingen voor het verbeteren en optimaliseren van document-, onderzoeks- en bedrijfsprocessen. Met meer dan 25 jaar expertise leveren wij oplossingen voor geautomatiseerde gegevens- en documentinvoer (capture), automatisering van formulier- en documentprocessen (document beheer en workflow) en automatisering van onderzoek (Enterprise Survey Management) 

 

Onze missie is eenvoudig Ė Organisaties ondersteunen bij de snelheid en kwaliteit van data - en documentverwerking ter reductie van kosten, verhoging van de productiviteit en verbetering van de interne bedrijfsprocessen en informatievoorziening.

 

Totaaloplossing

Wij adviseren en ondersteunen klanten bij de aanschaf en implementatie van totaaloplossingen gebaseerd op 'best of breed' en eigen ontwikkelde producten die zich bewezen hebben in de markt. Hiertoe behoren producten zoals OpenText TeleForm, ConTest, EvaSys, EvaExam, OpenText LiquidOffice, Open Text Capture Center en bijbehorende hardware / professionele document scanapparatuur van Canon, Kodak, Fujitsu en Panasonic.

 

Breed dienstenpakket

Om een snelle, goede en naadloze implementatie te garanderen is de kennis en kunde van onze organisatie van zeer groot belang. Naast de ontwikkeling van eigen software is Consilium een gecertificeerd partner van OpenText (voorheen HP Autonomy/Cardiff),  Electric Paper Development Network Partner (EPDN) en Spigraph. Vanuit ons kantoor in Rotterdam leveren een breed scala aan standaarddiensten waaronder individuele en groepstrainingen, intensieve begeleiding bij implementaties, advisering en verkoop  en helpdesk ondersteuning. Vanuit ons kantoor in Barcelona werken wij met een gespecialiseerd developmentteam aan de ontwikkeling van complementaire softwareproducten op EvaSys en TeleForm, klantspecifieke portals, SOAP- en XML koppelingen / integraties. Onze producten worden zowel in de Benelux alsook aan de internationale markt geleverd.  

 

 

Vasteland12_Animatie2.gif

 

Ons adres

Consilium Benelux DCS bv

Vasteland 12

3011 BL Rotterdam

 

T +31 (0)10 440 05 60

 


Print Page Button